Upp till 60% rabatt!

Välj fritt från hela butiken - ALLA PRODUKTER INKLUDERADE I BULKRABATTET

Wayfarer solglasögon

Wayfarer solglasögon är det klassiska stycket som aldrig går ur modet. Denna typ av solglasögon är den mest populära genom alla tider. Varför? Helt enkelt på grund av ikonisk effekt - vägfararen är en symbol för framgång, lyx och kändisstatus.

Wayfarer-stilen kännetecknas av den unika designen som tidigare var lite annorlunda än den moderna versionen. Faktum är att den moderna ramen och stilen i dag är den yttersta unikheten som gör vägfararen till det primära valet för människor i alla lager i samhället. Wayfarer solglasögon du hittar i vår Online Store är inte bara svart, vi har många färger, material och linser att välja mellan. Wayfarer-solglasögon skyddar dig mot de skadliga solstrålarna och är vänliga att använda för dem med allergier. Visste du att vägfararen är tillverkad i ett stycke? De är, och i själva verket är det en mycket avstämd italiensk teknik. Vintage wayfarers kan säljas för enorma mängder pengar på eBay.

Brillz Wayfarer solglasögon är speciellt designade för oss, CE-godkända och nickelfria. Med en perfekt passform kan du använda dessa solglasögon i alla typer av miljöer och stilar. Vägarna är så äkta att de passar in i resor, stranden och till och med ett bröllop - gå Brillz i 1-2-3 och vara en del av Brillz Revolution!

solglasögon