Upp till 60% rabatt!

Välj fritt från hela butiken - ALLA PRODUKTER INKLUDERADE I BULKRABATTET

Sport solglasögon

Sport solglasögon är ett viktigt tillbehör inom sport. Anledningen till detta är hur viktiga våra ögon är för optimal prestanda. Detta är inte bara giltigt för proffs utan också amatörer och till och med den lilla mannen. Våra ögon har receptorer som översätter elektromagnetisk strålning till färger, former och rörelse på bara en sekund. Och i olika sporter (om inte alla av dem) är en av dessa faktorer närvarande. Om ögonen inte fungerar optimalt kan det påverka prestandan. Som vi alla vet om sportprestationer är allt!

I golf kan förmågan att se viktiga detaljer i fältet påverkas av något så naturligt som solljus. Med ett par polaroid solglasögon av hög kvalitet kan precisionen bli högre och chanserna att vinna. Eller föreställ en Champions League-match där målvakt kan inte se fotboll - kommer inte att hända med ett par coola sportsolglasögon! I sporter som tennis eller baseball kan ett av lagen ha en fördel helt enkelt på grund av solen, och i slutändan är det skillnaden mellan en seger och en lös.

Vi ser ofta solglasögon som används i sport som:

  • Igång.
  • Skidåkning.
  • Fotboll.
  • Baseboll.
  • Golf.
  • Segling.

Ovanstående sporter behöver vanligtvis god syn och medvetenhet för att lyckas och ett par solglasögon kan vara viktigt för att optimera prestandan.

Olika typer av linser

Speciellt inom sport är linsens färg viktig. Yellow linser används för molnigt väder. Brun och mörkt linser används när solen sitter högt på himlen. Du kan hitta en enorm variation av sportsolglasögon i vår butik.

solglasögon