Upp till 60% rabatt!

Välj fritt från hela butiken - ALLA PRODUKTER INKLUDERADE I BULKRABATTET

Aviator solglasögon

Aviator solglasögon är eviga och går aldrig ur modet. På våren när blommorna blommar och solen ständigt är hög på himlen ansluter vi denna tid på året till en lättare klädd himmel och inte minst svala flygsolglasögon. Det misslyckas sällan som tillbehör, oavsett om du är ung eller gammal.

In vår onlinebutik du hittar ett stort utbud av flygsolglasögon för både damer och herrar. Det är den form som får alla att känna igen pilotglasögon, och i vår webbutik får du dem i många uttryck och färger. Oavsett om du är en av dem som svär till det tidlösa med svarta linser och tunn metallisk ram, eller om du är en av dem som gillar att experimentera och prova nya färger och uttryck. Vi har något för varje tillfälle.

Aviatorför en trendig livsstil

Aviator solglasögon visar världen att du har en känsla av stil och klass och vill se cool ut. Du behöver inte vara ung för att vara modern. Eftersom luftfartyg är både tidlösa och moderna på samma gång. Välj en säker vinnare med alla möjliga uttryck.

Du kan välja mellan luftfartyg med mirror fungerar i många olika färger, sportiga aviatorsolglasögon som är utmärkta för en mängd olika sporter och inte minst de luftfartyg som är lämpliga för fester och kul. Dessa är ofta i solida färger som ljusa rosa, purpur, apelsin or turkos.

Vårt Aviator ursprung

Flygarna tillverkades ursprungligen för piloter och förare så att de kunde göra sitt jobb utan att bli trötta eller ha svårt att se i den starka solen. Men eftersom dessa typer av solglasögon ökade mer och mer i populära filmer, blev flygare snart public domain. Det var just nu Ray-Ban märkte flygarna på den globala marknaden.

Idag får du coola flygsolglasögon var som helst. Men inte många kan erbjuda hög kvalitet så billigt som oss. Här kan du välja upp till 50 pilotsolglasögon till ett fantastiskt pris, om du vill köpa för alla dina vänner, din arbetsplats, en festival eller till och med om du äger en butik. Vi täcker dig!

solglasögon