Upp till 60% rabatt!

Välj fritt från hela butiken - ALLA PRODUKTER INKLUDERADE I BULKRABATTET

Affärsavtal

Planerar du ett evenemang, sommardel för dina anställda, eller kanske en liten present, en festival eller annat? I alla fall kan vi förse dig med låg kostnad, solglasögon av hög kvalitet, så att du kan överraska dina älskade medarbetare med stil. Om du vill köpa större kvantiteter, kommer det definitivt att betala sig att göra det online, eftersom båda priserna är lägre medan lagervolymen vanligtvis är större än vad det skulle vara i en vanlig glasögonbutik.

Hög kvalitet och låga priser

Om du ska köpa solglasögon till anställda i ett företag, eller andra skäl att köpa större kvantiteter, kommer du förmodligen att vilja ha både hög kvalitet till ett pris. Det är exakt vad du kan vara säker på om du handlar solglasögon för en online-verksamhet - eftersom en onlinebutik inte har personal, administration och andra utgifter som en typisk fysisk butik skulle behöva ha. Detta innebär att priserna pressas till det lägsta, utan att nödvändigtvis äventyra kvaliteten. Solglasögon är mer än troligt av bättre kvalitet jämfört med de du köper i många fysiska butiker!

Solglasögon för företagets anställda

Har du någonsin haft en lust att visa dina anställda att du uppskattar dem? Du är inte ensam. Att ge gåvor till ryggraden i ett företag är ganska vanligt även om det är inte obligatoriskt. En ny uppsättning solglasögon är definitivt en uppskattad liten present. Den främsta anledningen till att köpa billiga solglasögon för ett företag är den stora rabatten. Om du vill köpa solglasögon till ett stort antal anställda är du naturligtvis beroende av att pressa priset något.

Få företag har råd att köpa solglasögon till ”normala priser” för 100 anställda. Dessutom, om du köper billiga solglasögon och ger i present, kommer det inte att utlösa någon beskattningsbar förmån för den anställda. Kvaliteten behöver inte heller vara lägre även om solglasögon är billiga.

Detta är som i modevärlden för märkeskläder - dyra och etablerade märken kostar ofta mycket enklare för att de har den "rätta" logotypen tryckt på produkten. Brillz å andra sidan är ett märke fokuserat på kundens plånbok - vi kompromissar inte med kvaliteten!

Kontakta oss för B2B

Fyll i formuläret så tar vi kontakt så snart som möjligt.

    solglasögon